1. februar 2023

Borgmester i Greve Kommune Pernille Beckmann (V). Foto: Greve Kommune.

Greves borgmester Pernille Beckmann (V) og hendes familie blev mandag udsat for et angreb.

Det fortæller borgmesteren selv om på sin Facebook-side.

Her skriver hun bl.a.:

-Mandag sidst på eftermiddag finder jeg to vandballoner som er smidt ind over hegnet til vores hus, og der lyder et stort brag som jeg blot tænker er et kanon slag.

-Vi Tænker ikke mere over det, andet end jeg altid beder politiet om at notere dette, det gør jeg altid når jeg eller min familie udsættes for hændelser der minder om chikane.

-Men senere på aften finder vi en flaske som indeholder papir der er smurt ind i en eller anden form brandbart væske, flasken er er forsøgt antændt, det viser sig at den nok er kaste mod et af vores vinduer og det var ikke et kanonslag som først antaget.

Sikkerheden øges

Borgmestere fortæller, at politiet har sikret bevismateriale og undersøger det nu for finger aftryk m.v. ligesom, man også var tilstede med en hundepatrulje i området mandag aften.

Pernille Beckmann har brugt en del af tirsdagen på at drøfte med politiet hvordan sikkerheden omkring hende og hendes familie kan blive øget.

Chokeret

Mandagens oplevelse kan mærkes i familien:

-Vi er lidt chokeret over det, men vi finder tilbage til hverdagen igen når chokket lige har lagt sig, skriver borgmester Penille Beckman på Facebook, der benytter lejligheden til at takke politiet for deres indsats.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.