16. juni 2024
shopping business money pay

Arkivfoto: Pixabay.

77-årig fik stjålet sin pung og opdagede efterfølgende, at hans betalingskort var misbrugt for tusindvis af kroner.
shopping business money pay
Arkivfoto: Pixabay.

Tirsdag aften ved 18-tiden anmeldte en 77-årig mand fra Nykøbing Sj. at han havde fået stjålet sin pung med betalingskort, og kortene var efterfølgende blevet misbrugt for et samlet beløb på omkring 50.000 kroner.

Den 77-årige havde ikke bemærket tyveriet, som han formodede var sket i tidsrummet ca. 13.00 – 13.45 på Jernbanevej enten i supermarkedet Coop 365 eller på parkeringspladsen tæt derved.

Efterfølgende kunne den 77-årige konstatere, at de stjålne betalingskort var blevet misbrugt for et samlet beløb for omkring 50.000 kr. til både kontanthævninger og varekøb.

Politiet efterforsker nu sagen om tyveriet af pungen og de efterfølgende misbrug af betalingskortene ud fra en mistanke om, at PIN-koden til kortene kan være blevet afluret inden tyveriet af den 77-åriges pung.

Sagen får endnu engang politiet til at komme med det råd, at man bør skjule indtastningen af betalingskorts PIN-kode på betalingsterminalen f.eks. med den frie hånd eller stil dig tæt på terminalen, så uvedkommende ikke kan kigge uden om eller over skulderen under indtastningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.