4. maj 2024
tilt shift photo of acoustic drum set

Arkivfoto: Josh Sorenson / Pexels.com.

Tre dage med musik på Wickmann Festivalen i slutningen af denne måned bliver ikke til noget. Festivalen er gået konkurs og derfor aflyst.

Det var ellers fjerde år i træk, at Wickmann Festivalen skulle være løbet af stablen. Festivalen startede som en platform for lokale musikere og kunstnere, da corona-pandemien gjorde at de ikke havde spillejob.

Wickmann Festivalen voksede sig større, og det var meningen, at den skulle have været afholdt fra den 27. til 30. juli, men sådan kommer det altså ikke til at gå.

Foreningen Wickmanns Venner, der står bag festivalen, oplyser, at man den 7. juli er taget under konkursbehandling. På festivalens hjemmeside kan man læse, at der trods et stort arbejde for at promovere festivalen, ikke er blevet solgt billetter nok og det blev derfor besluttet på et bestyrelsesmøde den 2. juli, at det ikke var forsvarligt at afholde festivalen, ligesom man også vurderede at foreningens videre drift ikke kunne opretholdes.

-Som bestyrelsesformand skal jeg beklage at min strategi fejlede, og at foreningen er nødsaget til at skuffe en masse mennesker der havde planlagt deres ferie for at kunne opleve Wickmannfestival, musikere der havde set frem til at underholde folk, og de frivillige der havde taget fri for at arbejde for at skabe en god oplevelse, skriver den nu tidligere bestyrelsesformand Danny Wickmann på festivalens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.