4. oktober 2023

Kevin Stuhr Ellegaard som målmand for svenske IF Elsborg, her mod AIK den 5. maj 2014. Foto: Anders Henrikson <a href="https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/">(CC BY 2.0)</a>

Kevin Stuhr Ellegaard som målmand for svenske IF Elsborg, her mod AIK den 5. maj 2014. Foto: Anders Henrikson (CC BY 2.0)
FC Helsingør offentliggjorde i dag, at klubben har skrevet kontrakt med Kevin Stuhr Ellegaard.

Den tidligere landsholdsreserve skal fremover indgå i førsteholdets målmandsteam, ligesom han skal være en del af trænerteamet omkring klubbens unge målmænd.

– Jeg er enormt glad for at få muligheden for at komme til FC Helsingør og være med i det projekt, som er ved at blive bygget op her. Jeg får muligheden for at arbejde med udvikling af unge mennesker med passion for fodbold, men jeg er først og fremmest fuldt fokuseret på at være målmand for klubben. Jeg har efterhånden noget erfaring, men jeg har masser af lyst til fodbold i mig stadigvæk, siger den 36-årige målmand til klubben Facebookside ved kontraktunderskrivelsen.

Kevin Stuhr Ellegaard har blandt andet spillet i Brøndby, Randers, Manchester City, Hertha Berlin, SC Heerenveen og IF Elfsborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.