26. februar 2024
Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

Fredag formiddag kort efter klokken 11 fik politiet en anmeldelse om, at en mand og en kvinde måske ikke behandlede et barn forsvarligt.

Manden var i Outlet Centret i Ringsted set råbe ad et barn, som han havde løftet op for derefter at slippe det, så barnet faldt ned på underlaget. En kvinde kom til og tog barnet med sig videre rundt i centret. Undervejs råbte manden igen ad barnet, der blev taget fra kvinden, som efterfølgende fik barnet tilbageleveret på en voldsom måde. Til sidst forlod de to voksne og barnet centret i en personbil, hvis nummerplade blev aflæst.

En patrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politikreds kørte til bilejerens adresse i Slagelse kommune, hvor alle tre parter blev truffet. Der var tale om en 30-årig mor og en 34-årig far til en 3-årig dreng.

Drengen var efter omstændighederne sluppet uden behandlingskrævende skader efter den voldsomme oplevelse. Han forblev hos sin mor, mens politiet foretog anholdelse af den 34-årige, som blev sigtet for vold mod barnet på grund af adfærden over for drengen.

Politiet oplyser, at de sociale myndigheder i Slagelse også blev involveret i sagen, og det blev besluttet, at drengen skulle fjernes fra hjemmet ud fra en beslutning i medfør af sociallovgivningen.

Den 34-årige far blev efter en nøje vurdering af sagen og dens omstændigheder løsladt uden fremstilling i grundlovsforhør. Han er fortsat sigtet i sagen og vil derfor høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelsen for vold mod sit barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.