4. februar 2023

Foto: Rigspolitiet.

Kort før klokken 16 onsdag modtog politiet en anmeldelse fra en 57-årig mand fra Stevns om, at han dels havde været impliceret i et færdselsuheld, dels var blevet overfaldet af modparten, der også havde forsøgt at ødelægge et sidespejl.

Politiet kørte til uheldsstedet på Roskildevej lidt nord for Gl. Havdrup, hvor politiet ud over et vidne også traf anmelderen og en 23-årig mand også fra Stevns som part i et sammenstød mellem de to bilister.

Begge parters biler havde mindre skader som følge af sammenstødet, der var sket, da begge parter kørte i nordvestlig retning ad Roskildevej. Under kørslen havde der undervejs frem til uheldsstedet været færdselsmæssige episoder med opbremsninger og forsøg på overhaling af hinanden.

Kort efter Gl. Havdrup havde den 23-årige ifølge et vidne forsøgt at foretage en overhaling, så en modkørende måtte lave en katastrofeopbremsning for at undgå et frontalt sammenstød. Den 23-årige havde stoppet overhalingsforsøget, men stødte kort efter sammen med den 57-årige, der bremsede.

Da begge parter var standset, endte en verbal uoverensstemmelser med et overfald på den 57-årige, der blev skubbet og slået. Herunder røg hans briller af, og den 23-årige knækkede dem. Herefter slog den 23-årige en hård genstand ned i frontruden på den 57-åriges bil med revnedannelse til følge, ligesom sidespejlet blev forsøgt ødelagt.

Den 23-årige blev sigtet for vold og hærværk samt tillige for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i sin personbil. Han blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med både afhøring i anledning af sigtelserne mod ham samt udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Politiet efterforsker fortsat sagen, som forsøges belyst med optagelser fra en bilists dashcam, som har optaget noget af de to parters kørsel undervejs frem til det afsluttende sammenstød. Herudover vil politiet også ud fra vidneforklaringer forsøge at få belyst de to bilisters trafikale adfærd med hensyn til eventuel hensynsløs kørsel på Roskildevej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.