25. juli 2024

Foto: Rigspolitiet

Et autoværksted på Vejlesvinget i Vallensbæk blev i nat raseret i en eksplosion.

Den voldsomme eksplosion skete omkring klokken et og resulterede i at døre og vinduer blev blæst ud af bygningen og en brand startede.

Politi og brandvæsen kom kort efter til stedet, hvor brandfolkene fik slukket ilden. Ingen personer kom noget til ved eksplosionen, men der er sket store materielle skader.

Ifølge Københavns Vestegns Politi har et vidne set flere personer løbe fra stedet kort inden eksplosionen.

Søger vidner
Københavns Vestegns Politi efterforsker nu årsagen og hændelsesforløbet op til hændelsen.

– Hvad der har forårsaget eksplosionen skal kriminaltekniske undersøgelser klarlægge i de kommende dage. Lige nu arbejder vi ud fra en antagelse af, at der er tale om en kriminel handling, men vi er i den indledende del af efterforskningen, og det er for tidligt at spekulere i eventuelle motiver, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at politiet meget gerne hører fra vidner, som måtte have set eller hørt noget mistænkeligt i området ved Vejlesvinget før, under eller efter hændelsen, som skete ca. kl. 01, såvel som borgere, der i øvrigt måtte have oplysninger om sagen.

Vicepolitiinspektøren ønsker ikke at kommentere på ejerforholdet af værkstedet men oplyser, at det naturligvis indgår i efterforskningen.

Man kan henvende sig døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.