20. juni 2024

Foto: Rolf Larsen.

Midt- og Vestsjællands Politi har med virkning fra i aften oprettet en visitationszone i Holbæk by.

Årsagen er ifølge politiet, en konflikt mellem to kriminellegrupperinger, som har ført til flere skudepisoder i den seneste tid. Senest blev en 23-årig mand ramt af skud, da der blev skudt ind gennem vinduet til han lejlighed i Apotekerhaven tirsdag aften.’

-Vi indfører visitationszonen for at kunne skride ind over for de krimelle grupperinger og få våbnene væk fra gaden. Det er vores opfattelse, at konflikten er årsag til skyderierne, så vi sætter hårdt ind for at få stoppet striden og skabe tryghed for borgerne., siger politiinspektør Paw Kaltoft, der også oplyser, at de to grupperinger færdes indenfor visitationszonen og der i den seneste tid er fundet våben, som efter politiets vurdering kan knyttes til konflikten.

Visitationszonen afgrænses således:
Skagerakvej mod øst fra rundkørsel ved Roskildevej – Oldvejen mod øst – Munkholmvej mod vest – Østerled mod nord – Strandmøllevej mod vest til Roedsvej – P-plads i sydlig ende af Roedsvej til Havnevej – Havnevej mod vest – Kalundborgvej mod vest – Stenhusvej mod syd – Skagerakvej mod øst til rundkørsel ved Roskildevej.

Etableringen af visitationszonen betyder, at politiet i perioden kan foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande (tasker, kufferter og lignende) samt køretøjer i de angivne områder.

:NB:

Illustration: Midt- og Vestsjællands Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.