25. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Der er ikke plads til Holbæk B&I’s succesfulde træner Jan Faber i det fremtidige set-up i klubben.

Jan Faber, der tilbage i januar sidste år overtog et noget ramponeret Holbæk hold, lykkedes at få styr på tropperne og i denne sæson har klubben sikret sig til en plads i 3. division – endda med to runder tilbage af oprykningsspilet.

På trods af det, så har Holbæk B&I valgt ikke at forlænge kontrakten med Faber, når den udløber med udgangen af denne måned.

-Vi skylder Jan Faber en kæmpe tak for det store og flotte arbejde han har gjort for at bringe holdet tilbage i divisionerne. At vi vælger, ikke at forlænge aftalen, har intet med Jan Faber at gøre. Hans arbejde for klubben har været aldeles fremragende og vi er meget tilfredse med de resultater han har skabt, udtaler bestyrelsesformand Allan Markussen til kubbens hjemmeside.

Blond overtager

I Klubben har man dog valgt, at gå i en ny retning, ikke kun for 1. holdet, men for hele klubben og i den forbindelse mener man ikke, at Bent Faber er den rette.

I stedet udvides den nyansatte sportschef, Janus Blonds ansvarsområder til også at omfatte rollen som cheftræner for det kommende 3. divisionshold.

Janus Blond får dermed det overordnede sportslige ansvar for hele klubben, sammen med den sportslige ledergruppe bestående af Head of coach Freddy Andersen, Ungdomsudviklingstræner Steffen Petersen og Børneudviklingstræner Palle Olsen. Sammen skal de skabe sammenhængskraft og udvikling mellem årgangene.

Når sidste kamp er spillet den 17. juni mod Frederikssund IF er det også farvel til assistenttræner Claus Larsen og sportschef Jakob Andersen, hvis job overtages af Janus Blond.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.