28. april 2024

Foto: Rolf Larsen

Onsdag aften en 14-årig pige fra Snertinge sig til personalet i en ungdomsklub i Svebølle og fortalte, at hun sammen med en veninde var blevet truet af en ung mand med en kniv.

Episoden fandt sted på togstationen i Svebølle. Han havde tillige forsøgt at true dem til, ikke at anmelde nget til politiet, inden han kastede kniven væk og folod området.

Forholdet blev anmeldt til politiet, som sendte en hundepatrulje til omådet, hvor der blev fundet en større isoleringskniv, der blev beslaglagt som bevis i en sag om overtrædelse af knivloven.

Samtidig ledte andre patruljer efter den truende unge mand, som lidt senere på aftenen blev fundet i en bil, som hans mor var fører af.

Der var tale om en 13-årig dreng fra Kalundborg, som kortvarigt blev tilbageholdt for at få klarlagt de konkrete omstændigheder.

Han vil senere blive indkaldt til afhøring, men kan ikke sigtes i anledning af truslerne mod de to piger, fordi han er under den kriminelle lavalder på 15 år. Herefter kørte den 13-årige hjem sammen med sin mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.