Dreng mistænkt for indbrud i supermarked

En chauffør, der var i Solrød Center i andet ærinde hørte klokken 02.56 en rude blive knust og slog straks alarm til politiet.

En patrulje var hurtigt fremme på stedet, hvor en rude var knust til et supermarked. Ved politiets ankomst løb en ung mand fra stedet, men en politibetjent løb efter og fik på Mosevej fat i en 14-årig dreng.

Drengen havde lidt blod på sig fra mindre sår, som han, ifølge politiet, formentlig havde fået ved knusning af en rude til supermarkedet. Endvidere havde drengen også tre kolde øl på sig, hvilket der var let tilgængelig i et køleskab inde i supermarkedet. Drengen havde i øvrigt ikke nogen forklaring på hans færden i området med de kolde øl, så han blev tilbageholdt som mistænkt for at have begået indbruddet i supermarkedet.

Ved visitationen af ham fandt politiet ham også i besiddelse af en svensknøgle, som politiet mener han havde brugt til at knuse ruden, samt en ulovlig kniv i form af en dolk.

Drengen er under den kriminelle lavalder på 15 år og blev efterfølgende kørt hjem til sine forældre boende i nærheden. De blev orienteret om sagerne mod den 14-årige, der vil blive afhørt under overværelse af en repræsentant for de sociale myndigheder kan være til stede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

--- Default template here