1. december 2023

Michael Falch og Lis Sørensen spiller på havnen i Holbæk. PRfotos.

I mere end 40 år har Michael Falch og Lis Sørensen været en del af den danske musikscene – til august næste år kan de begge opleves i en dobbeltkoncert på Filmtorvet i Holbæk.

Michael Falch

Michael Falch har de seneste år turneret med både band, trio og ikke mindst Malurt, men når han går på scenen på Filmtorvet, er det for at give en akustisk solokoncert.

Michael Falch dannede i 1977 rockbandet Malurt, hvor han var frontfigur. Da Malurt syv år senere blev opløst gik han solo og har siden udgivet en lang række soloalbums og leveret den ene ørehænger efter den anden med sange som “Mød mig i mørket”, “Superlove”, “I et land uden høje bjerge”, “De vildeste Fugle” og “Den Eneste i Verden”.

Michael Falch har også gjort sig som både forfatter og skuespiller i film, tv og på teater.

Lis Sørensen

Dobbeltkoncertens andet navn, Lis Sørensen, har sit band med, når hun indtager scenen.

Lis Sørensen trådte ind i danskernes bevidsthed, da hun i 1974 sammen med Anne Linnet blev frontfigur i Shit & Chanel. Samtidig var hun medlem af Henrik Strube Band og sang kor for bl.a. Lone Kellermann, Gnags og Gasolin’.

Hendes første soloalbum “Himmelen Ned på Jorden” kom i 1983 og i 1989 havde hun kæmpe succes med albummet “Hjerternes Sang” hvorfra hittet “Mine Øjne de skal se” er fra. I alt har Lis Sørensen udgivet 12 soloalbums, dertil kommer opsamlinger, livealbums og albums Shit & Chanel, Anne Linnet Band og Cowgirls.

Med på scenen er Jonas Krag, Mads Michelsen, Mikkel Riber og Steen Rasmussen.

Du kan læse mere om dobbeltkoncerten og købe billetter på www.sidesporet.dk.

Artiklen har tidligere været bragt på Holbaekonline.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.