1. december 2023

Foto: Rigspolitiet.

En butikstyv var søndag aften så utilfreds med at blive snuppet for sin kriminelle handling, at han overfaldt en butiksdetektiv med flere slag.

Klokken 19.28 passerede en 50-60-årig mand kasselinjen i Netto i Blistrup med nogle betalte varer, men en butiksdetektiv havde også bemærket, at manden havde kommet varer for knap 500 kroner i et indkøbsnet, som han ikke betalte for, da han passerede kasselinjen.

Butiksdetektiven henvendte sig derfor til manden ude foran butikken, og manden kvitterede i den forbindelse med et slag i ansigtet på butiksdetektiven, således dennes briller gik i stykker. Alligevel lykkedes det butiksdetektiven at overtale manden til at følge med ind på kontoret, men da manden på kontoret fandt ud af, at politiet ville blive tilkaldt, tildelte manden butiksdetektiven flere slag på kroppen, hvorefter han forlod stedet.

Personalet havde fået udleveret mandens bilnøgle, men manden måtte have haft en ekstranøgle med sig, idet bilen ikke længere var på p-pladsen, da patruljen ankom.

Patruljen optog rapporter fra forurettede samt et vidne, overvågning blev gennemset, ligesom bilnøglen blev overdraget til patruljen, så manden kan få den igen, hvis eller når han bliver fundet. I den forbindelse kan han formentlig også se frem til en sigtelse for butikstyveri og vold.

Manden beskrives som:  Mand, dansk af udseende, 50-60 år, 170-180 cm, kraftig af bygning, hvid i huden, med gråt mellemlangt hår. Talte dansk. Kørte muligvis i en sølv VW Transporter med tyske nummerplader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.