20. juni 2024

Superligaklubben Brøndby IF offentliggjorde i dag sin nye hovedsponsor. Det skete på et pressemøde i Michael Laudrup Lounge på Brøndby Stadion.

Det er spiludbyderen bet25.dk hvis logo fremover skal pryde Brøndby-spillernes trøjer.

Men der er ikke kun tale om en sponsoraftale. Ifølge Brøndby IF’s administrerende direktør, Jesper Jørgensen er der tale om en strategisk partner:

– Det er en glædelig dag for Brøndby IF. Dette er meget mere end en såkaldt hovedsponsoraftale. Vi har været i markedet for at finde en partner, der ikke bare ville støtte Brøndby IF økonomisk, men også bidrage med værdi til Brøndby IF i forhold til kultur, knowhow og image. Det er nu lykkedes. Og det er en vigtig milepæl for vores projekt siger Brøndby IF’s administrerende direktør, Jesper Jørgensen til klubbens hjemmeside Brondby.com.

Bet25 kontrolleres af TDC, der ejer 51% af spiludbyderen.

Samarbejdet mellem TDC, Bet25 og Brøndby IF rulles i de kommeunde måneder ud på flere forskellige platforme de kommende måneder. Men allerede på onsdag kan man opleve kampen mellem Brøndby IF og Liverpool FC på bet25.dk, hvor hele kampen live-streames gratis til Bet25’s kunder.

Senere i denne uge starter TDC arbejdet med at installere WiFi på Brøndby Stadion, og dette projekt forventes afsluttet i slutningen af 2014. Hos Brøndby IF har man længe været på udkig efter en WiFi-løsning, som kan give kunderne bedre oplevelser.

Sponsoraftalen kommer efter et relativt kort forhandlingsforløb mellem TDC og Bet25 på den ene side og Brøndby IF på den anden. Aftalen gælder foreløbig for en sæson, men Bet25 har i kontrakten med Brøndby IF sikret sig en option, der gør, at man kan forlænge aftalen med yderligere to år, sådan at den løber frem til sommeren 2017.

Holger Kristiansen, direktør for Bet25, ser frem til samarbejdet med Brøndby IF.

Som en del af aftalen modtager Brøndby IF et større millionbeløb for at eksponere Bet25’s logo på klubtrøjen i alle de turneringer og kampe, Superligaholdet deltager i.

Samtidig planlægger klubben og spiludbyderen en række andre initiativer, der skal aktivere partnerskabet til fælles gavn. Blandt andet vil man i løbet af 2015 eksklusivt kunne se kampe med deltagelse af Brøndby IF i reserveholdsligaen og i U19-turneringen på Bet25’s platforme.

De præcise økonomiske forudsætninger for partnerskabet ønsker ingen af parterne at oplyse. Brøndby IF har tidligere i dag i en meddelelse til Fondsbørsen fortalt, at klubben fastholder sine forventninger til årsregnskabet for 2014, dvs. et underskud i niveauet 160 – 170 mio. kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.