30. maj 2024

Sport: Når FCK og Brøndby mødes i efteråret er det kun børndbyfans med børn, som får lov til at se kampene.

På et møde mellem de to klubber, Divisionsforeningen samt Politiet i starten af juni, blev det besluttet, at efterårets to lokalopgør i Parken skal spilles uden et udebaneafsnit til gæsterne fra Brøndby IF.

Baggrunden for beslutningen skyldes til dels udmeldingen fra flere storklubber tilbage i marts, hvor der blev iværksat klare konsekvenser for uacceptabel og grænseoverskridende adfærd iklubbernes udebaneafsnit. Desuden har der aldrig været større politisk fokus på sikkerheden omkring danske fodboldkampe end nu.

I stedet for et normalt udebaneafsnit vil F.C. København i samarbejde med Brøndby IF tilbyde et dedikeret afsnit i PARKEN for børnefamilier fra Brøndby IF. Billetterne til dette afsnit kan kun købes ved personligt fremmøde i Brøndby Shoppen.

Adgang til dette afsnit kan kun ske for familier, hvor den eller de medfølgende børn er under 12 år. De skal ligeledes være sammen som familie, når de ankommer til Parken. I tvivlstilfælde vil der blive forlangt legitimation. Både ved køb af billetten samt når man ankommer til Parken, skal der – hvis kræves – forevises legitimation.

De to kampe spilles den 18. august og den 21. oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.