20. juni 2024

Da Københavns Vestegns Politi i dag lavede brandtekniske undersøgelser af en villa på Sognevej i Brøndby, som natten til søndag nedbrændte i en eksplosionsagtig-brand, fandt man liget af en mand.

Københavns Vestegns Politi vil gerne i kontakt med vidner og efterlyser en slank mand i 20’erne, som er set løbe fra området.

Branden opstod klokken 01.50 natten til søndag og villaen på Sognevej 8 blev totalt ødelagt af ild og eksplosion.

Ved de brandtekniske undersøgelser i dag mandag, fandt politiet liget af en mand i huset. Der blev holdt retslægeligt ligsyn på stedet over manden, som endnu ikke er identificeret og vil blive obduceret tirsdag.

Mens huset brændte, er en mand set løbe fra Sognevej og videre ad Brøndbyvestervej. Han var ca. 20-25 år, ca. 180 cm høj, spinkelt bygget og i mørkt tøj.

– Vi vil gerne i kontakt med ham – måske er han blot et vidne. Vi hører også gerne fra andre vidner, som har set noget i området omkring Sognevej cirka kl. 01.50 søndag morgen, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Sagen bliver behandlet som et mistænkeligt dødsfald og af hensyn til den videre efterforskning ønsker vicepolitiinspektøren ikke at frigive flere detaljer på nuværende tidspunkt.

– Vi arbejder nu på at identificere den afdøde og finde ud af, hvad han lavede i huset. Samtidig søger vi at klarlægge årsagen til brandens opståen, siger Charlotte Skovby.

Københavns Politi modtager henvendelser døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Læs også: Eksplosion jævnede villa med jorden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.