Brokaos påvirker pokal-kampe

Et færdselsuheld tidligere i dag på Storebæltsbroen betyder at pokalkampen mellem HB Køge og AaB udsættes til en anden dag og kampen mellem Brøndby og Sønderjyske spilles senere i aften.

Udsættelserne er en konsekvens af det kaos, som et uheld på Storebæltsbroen tidligere i dag har skabt. Ved uheldet havde en lastbil sat sig på tværs af broen og lukket den i begge retninger. Det har skabt en kolosal lang kø fra begge sider.

Det gav problemer for AaB, da noget af deres materiel var fanget i kaoset og derfor blev kampen mellem AaB og HB Køge i første omgang udskudt med halvanden time, men nu har AaB valgt ikke at stille op til kampen, og derfor er det nu bestemt, at kampen udsættes til en endnu ikke fastsat dato.

Brøndby spiller mod Sønderjyske i aften
Også kampen mellem Brøndby og Sønderjyske blev ramt af kaosset på Storebæltsbroen. Den kamp skulle oprindeligt spilles kl. 18.00, men Sønderjyskes spillere blev fanget i kaosset og kunne ikke nå frem til det oprindelige tidspunkt. Kampen er blevet udskudt til kl. 20.00. Brøndby IF meddeler på Twitter, at Sønderjyske er ankommet til Brøndby Stadion kort før klokken 19.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

--- Default template here