27. april 2024
action ball field game

Foto; Pixabay

Brønshøj Boldklub spillede fredag aften ude mod Holbæk B&I i Danmarksseriens oprykningsspil.

Håbet for de sort-gule var en sejr, men en uafgjort ville også være et acceptabelt resultat mod et Holbæk-hold, som er kommet godt fra start efter vinterpausen og inden kampen lå helt i top.

Holbæk havde et lille overtag i kampens begyndelse, men efter små 25 minutter fik Brønshøj en stor chance, da Andreas Horsebøg headede til et hjørnesparks indlæg, men sendte bolden forbi målet.

Hjemmeholdets Tarik Mourhrib forsøgte sig med et skud mod Brønshøjs mål, men målmanden var på plads og reddede bolden.

Tre minutter efter forsøgte Mourhrib sig igen, men denne gang sendte han bolden forbi målet.

Den tidligere Holbæk-spiller Rasmus Suhr Petersen havde en stor chance, da han med omkring syv minutter tilbage af 1. halvleg ekspederede bolden mod Holbæks mål. Uheldigt for ham og de fremmødte Brønshøj-fans gik den lige på Holbæks målmand.

Rasmus Suhr Petersen fik chancen igen et minut inde i 2. halvleg, men det blev kun lige ved og næsten for bolden ramte overliggeren.

I 50. minut forsøgte Holbæks Tarik Mouhrib sig igen med et langskud, men bolden gik forbi målet. Et par minutter skete så det, som både Holbæks spillere og fans havde ventet på – scoringen. Fra kanten af feltet sendte Tarik Mourhrib bolden i mål og bragte dermed Holbæk foran 1-0.

I 65. minut udbyggede Anders Steen Nielsen Holbæks føring til 2-0 på et langskud, der ikke lævnede Brønshøjs målmand nogen chance.

Selvom både Holbæk og Brønshøj havde et par chancer i den resterende del af kampen, så kom der ikke flere scoringer.

Kampen endte 2-0 til Holbæk.