19. april 2024

Arkivfoto: Pixabay.com.

Søndag den 7. august sidste år var to FCK-fans med S-toget på vej til fodboldkamp mellem FCK og Brøndby IF i Parken i København. I S-toget var også de tre Brøndby-fans, som tvang de to FCK-fans til at udlevere deres fodboldtrøjer og –shorts.

Da forholdet skete i et S-tog mellem Glostrup og Brøndbyøster Station, er sagen blevet efterforsket af Københavns Vestegns Politi, og på baggrund af efterforskningen, blev de tre unge mænd anholdt i begyndelsen af oktober. Der var tale om tre mænd i alderen 19, 20 og 24 år. De blev efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør, og her blev to af mændene varetægtsæfngslet og har været det siden.

Mens anklagemyndigheden mente, at der var tale om røveri, så kom retten i Glostrup frem til, at der var tale om ulovlig tvang.

-Anklagemyndigheden har været af den vurdering at dette var røveri – men retten vurderede noget andet. Vi vil nu læse dommens præmisser meget grundigt igennem i forhold til evt. anke, siger anklager Natali Nasr.

Alle de tre blev idømt fire måneders fængsel, men da en af mændene i forvejen havde en reststraf på fire måneders fængsel, skal han i fængsel i otte måneder. Alle tre modtog dommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.