16. juni 2024

Foto: Rolf Larsen

Et bilvrag ledte tirsdag formiddag politiet på sporet af både en stjålen bil, et slagvåben og narkotika.

Sagen startede, da en politipatrulje kl. 10.40 undrede sig over et nærmest bilvrag, der var henstillet ved siden af et andet, brugbart køretøj i en kolonihaveforeningen i den sydlige del af Roskilde.

Ved nærmere undersøgelse af de to køretøjer viste det sig, at den brugbare personbil var meldt stjålet fra Skibby i Nordsjællands politikreds. Køretøjerne var henstillet i området, så politiets mistanke kunne rettes mod et bestemt kolonihavehus, hvor en mand og en kvinde blev truffet. I huset lå der ved politiets ankomst narkotika frit fremme på et bord.

Der var tale om en 35-årig kvinde fra Roskilde og en 38-årig mand uden fast bopæl, som begge blev anholdt som mistænkte i sagen.

Da kolonihavehuset blev ransaget fandt politiet ca. 46 gram amfetamin, knap fire gram hash, godt seks gram hashbutter, 11 gram skunk og en totenschlæger. Alle effekter blev beslaglagt som bevis i sager om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og våbenlovgivningen.

I forbindelse med visitationen af den anholdte kvinde fandt politiet hende i besiddelse af i alt 110 ml GHB i flere beholdere samt knap et gram amfetamin, hvilket hun blev sigtet for den ulovlige besiddelse af.

Efterforskning i sagen gav politiet anledning til at sigte den 38-årige for kørsel i den stjålne bil. Da den 38-årige i forvejen var frakendt kørekortet, blev han også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven i forbindelse med kørslen i den stjålne bil.

Det fundne narkotika samt totenschlægeren tilhørte den faste beboer i kolonihavehuset. Han var ikke tilstede, men blev kontaktet og sigtet for besiddelse af de ulovlige effekter.

De to anholdte blev løsladt efter afsluttet efterforskning i sagen, hvor i alt tre personer blev sigtet. Alle vil hver især høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.