27. marts 2023

Arkivfoto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

Klokken 00.45 natten til mandag standsede en politipatrulje en personbil, som kørte ind på en parkeringsplads ved en beboelsesejendom på Ahorn Allé i Ringsted.

Bag rattet sad en 30-årig lokal mand, som ikke kunne fremvise et kørekort, da han blev bedt om det. Den 30-årige havde nemlig ikke generhvervet sin førerret efter udløbet af en tidligere frakendelse af kørekortet.

Betjentene mistænte den 30-årie for at være påvirket af narkotika under kørslen. Den mistanke blev bestyrket efter en narkometertest, der gav udslag for, at den 30-årige formentlig var påvirket af kokain.

Den 30-årige blev sigtet for kørsel uden førerret og for kørsel i narkotikapåvirket tilstand, og han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Politiet kunne endvidere konstatere, at den 30-årige flere gange tidligere inden for de seneste tre år var blevet afsløret i at køre bil uden førerret, hvilket førte til, at man besluttede at beslaglægge hans personbil med henblik på senere konfiskation på grund af de gentagne overtrædelser af færdselsloven.

Den 30-årige vil høre nærmere fra politiet, når den udtagne blodprøve er blevet analyseret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.