30. maj 2024

Foto: Rolf Larsen

Tirsdag morgen valte en bilist at stikke af efter at have påkørt en ladcykel.

Uheldet skete klokken 06.48 i krydset Hareskovvej/Asnæsvej i Kalundborg, da en 25-årig kvinde fra Kalundborg kom kørende på ladscykel og skulle lige ud i krydset. I samme retning kørte en bil, som svingede til højre i krydset. Ifølge kvinden standsede bilen kortvarigt i krydset og hun tænkte derfor, at bilisten havde set hende, men da hun fortsatte lige frem, kørte bilisten og videre frem og ramte cylisten. Ved påkørslen blev den 25-årige kvinde ramt på foden og faldt halvt af cyklen.

Bilisten og cyklisten talte kort sammen på Asnæsvej, hvor den unge bilist beklagede meget. Kvinden bad bilisten trække ind til siden, så de kunne udveksle oplysninger. Den 25-årige trak sin cykel ind på fortovet, men bilisten kørte væk imens i stedet for at standse. Den 25-årige cyklist kom ikke noget alvorligt til, men blev tilset på skadestuen, da hun havde slået sig. Cyklen fik skrammer som følge af påkørslen.

Føreren af bilen beskrives som: mand, 18-19 år, lys i huden, spinkel af bygning med mørkt krøllet hår. Han var iført en mørk T-shirt. Han talte dansk uden accent. Bilen beskrives som en rød person af mellem størrelse. Han talte dansk uden accent.

Politiet vil meget gerne i kontakt med bilisten, som også skal afhøres i sagen. Politiet hører også gerne fra vidner som har set uheldet, eller andre der kan komme med yderligere oplysninger om føreren eller bilen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.