28. januar 2023

Weekendens iværksættermesse i Køge var velbesøgt. PR Foto.

Weekendens iværksættermesse i Køge var velbesøgt. PR Foto.
Weekendens iværksættermesse i Køge var velbesøgt. PR Foto.

Køge: Der var masser af iværksætterånd, glade udstillere og nysgerrige besøgende, da Iværksættermesse Køge løb af stablen i weekenden. Messen satte igen besøgsrekord.

Mere end 50 udstillere indenfor blandt andet økonomi, web, sociale medier, rådgivning og sparring stod klar i Ravnsborghallen og allerede fra morgenstunden myldrede gæsterne ind.

Messen var et sandt slaraffenland for alle med iværksætteri i blodet, og bød på både udstillere og et tætpakket program med blandt andet indlæg af Jesper KASI Nielsen, Anna Thygesen og Martin Thorborg. De kendte navne var et tilløbsstykke, og hallens tribuner var således fyldt op med et spørgelystent publikum.

Eva Vedel fra Expo Viva, der for første gang i år er medarrangør af messen, er godt tilfreds og udtaler : “Vi var meget spændte på, om vi kunne matche sidste års flotte besøgstal på 1.000 gæster og er derfor ovenud tilfredse med en vækst på 40%, idet vi rundede 1.438 tilmeldinger.”

Også Rasmus Holst Sørensen, Erhvervsservicechef i Køge, var begejstret :
– Igen i år overgik Iværksættermessen vores forventninger. Vi kom i kontakt med mange både nye iværksættere og etablerede virksomheder, som var nysgerrige efter at høre om vores mange tilbud, og dem glæder vi os nu til at servicere.

Det er ikke sidste gang, der er iværksættemesse i Køge. Også næste år – nærmere betegnet den 29. marts 2014 – vil der være messe i Ravnsborghallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.