20. juni 2024
Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen
Foto: Rolf Larsen
Op mod 70-75 medlemmer af Bandidos MC og støttegruppen Cobra MC deltog lørdag i et såkaldt “memory run” til minde for tre brødre.

Brølet fra de store Harley Davidson motorcykler genlød lørdag formiddag på Ishøj Hovedgade, da motorcykel efter motorcykel rullede ind på p-pladserne ved Ishøj Kirke. De fremmødte samledes ved en grav udsmykket med Bandidos MC’s karakterstiske pistol-skydende mexikaner. Her blev der lagt blomster og afholdt et minuts stilhed, inden turen gik videre sydpå, hvor man ved Tureby gjorde holdt ved et vejkryds for igen at holde et minuts stilhed på det sted, hvor deres broder omkom.

Herefter kørte kortegen af motorcykler og biler videre mod Rønnede til det sted, hvor en anden broder havde mistet livet. Med i kortegen var også dennes børn og forældre. Efter et minuts stilhed gik turen videre til Vester Egeborg Kirke for at lægge blomster på hans grav.

Efter en kort pause ved den 700 år gamle røde kirke, hvor der var grillpølser og sodavand til deltagerne, gik turen videre til Vordingborg, hvor en tredje afdød broder blev mindet.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.