24. juli 2024

Ishøj: En regning på registreringsafgift og en klækkelig bøde fra SKAT. Det kan 12 ud af 49 bilister se frem til efter to dages målrettet kontrol af biler på udenlandske nummerplader i Ishøj. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

– Vi har over en længere periode observeret et stigende antal udenlandsk indregistrerede køretøjer i kommunen – særligt ved Vejleåparken, siger Morten Frederiksen, leder af Ishøj Lokalpoliti.

Lokalpolitiet gennemførte derfor i samarbejde med SKAT en målrettet kontrol tirsdag og onsdag den 21. og 22. maj.

Kontrollen skulle afdække, om førerne kører lovligt på de udenlandske nummerplader i landet. Førere, der bor i landet permanent eller i længere tid, skal nemlig betale dansk registreringsafgift.

I alt 49 biler blev standset og kontrolleret. 12 biler – syv på svenske plader og fire på litauiske – var ikke omregistreret korrekt.

11 biler blev således beslaglagt, og førerne skal nu betale registreringsafgift og bøde til SKAT. Den 12. bilist betalte afgift og bøde på stedet og fik lov til at køre videre.

Ishøj Lokalpoliti vil fortsat have fokus på udenlandsk indregistrerede biler i samarbejde med SKAT.
– Opholder du dig i længere tid i Danmark, så husk at omregistrere din bil, opfordrer Morten Frederiksen og henviser til yderligere information om regler mv. på www.skat.dk .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.