21. maj 2024
Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

En 86-årig kvinde fra Hørsholm udleverede onsdag eftermiddag udleverede onsdag eftermiddag et større kontant pengebeløb til en falsk bankmand.

Kvinden var blevet ringet op af en kvinde, som på danske havde oplyst, at hun kom fra Danske Bank. Kvinden havde oplyst et navn, og fortalt, at hun kunne se, at den 86-årige kvinde var i færd med at overføre et større beløb til en navngiven person. Under samtalen med den falske bankmedarbejder fortalte den 86-årige, at hun havde et stort beløb hjemme, hvorefter den falske bankmedarbejder oplyste, at hun ville sende en kollega hjem til den 86-årige for at hente pengene, da det var for risikabelt for den 86-årige selv at aflevere dem.

“Kollegaen” kom klokken 16.00 til den 86-åriges hjem på Usserød Kongevej, men var blevet afvist af en nabo. Herefter var naboen gået hjem, og den falske kvindelige bankmedarbejder havde derefter overtalt den 86-årige kvinde til at udlevere pengene til “kollegaen” kl. 17.00.

Den 86-årige kvinde har overfor politiet beskrevet “kollegaen”, som afhentede pengene som man, ikke etnisk dansker af udseende, 28-32 år, ca. 170 cm høj og spinkel af bygning. Han var iført tøj og talte dansk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.