20. juni 2024

Den 46-årige skal bl.a. have peget på en 73-årig mand med fingrene formet som en pistol. Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/kalhh/">kalhh</a> / Pixabay

Den 46-årige skal bl.a. have peget på en 73-årig mand med fingrene formet som en pistol. Arkivfoto: kalhh / Pixabay
En 46-årig mand fra Solrød er blevet varetægtsfængslet, sigtet for trusler.

Sagen begyndte fredag morgen klokken 07.45 da personalet i en børnehave på Parkvej i Solrød Strand anmeldte en episode til politiet, hvor en mand havde truet en af de ansatte på livet.

Manden havde peget på en kvindelig ansat og efterfølgende kørt sin hånd med en pegende finger tværs over halsen, ligesom manden fra børnehavens garderobe havde taget et billede af medarbejderen, som han spyttede på. Personalet var bekendt med mandens identitet.

Godt et time senere fik politiet endnu en anmeldelse om manden. Denne gang var det en 73-årige mand fra Solrød Strand som fortalte at en mand, som han kendte, havde gået tæt forbi ham tæt ved hans bopæl og truet med, at han ville blive straffet for de løgne, som den 73-årige spredte om den bekendte. Yderligere havde manden formet sin hånd som en pistol og prikket den 73-årige på kroppen.

Da det ikke var første gang, at der var en uoverensstemmelse mellem den 73-årige og den mistænkte, indledte politiet straks en eftersøgning af den mistænkte – en 46-årig mand fra Solrød – som udramatisk blev anholdt på sin bopæl fredag formiddag.

Han blev lørdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, sigtet for flere forhold vedr. trusler og vold. Her valgte dommerne, at varetægtsfængsle den 46-årige frem til den 2. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.