2. division skifter navn

2. Division skifter navn til KanalSport Divisonen. Arkivfoto: Rolf Larsen.
2. Division skifter navn til KanalSport Divisonen. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Danmark 3. bedste fodboldrække, 2. division, har for første gang nogensinde fået en navnesponsor.

Divisionsforeningen, der står bag fodbolden i de tre bedste rækker herhjemme, har indgået en aftale om navnesponsorat med KanalSport.

Aftalen løber over to år og udover at 2. divison får navnet KanalSport Divisionen, så betyder aftalen også, at der kommer flere live transmitterede kampe fra divisonen på netop KanalSport.

Hos Divisionsforeningen glæder man sig over navnesponsoratet:

– Kanal Sport har været en central partner for os i flere år. De har gjort et enormt stykke arbejde for klubberne i 2. division med at formidle kampe ud til fansene. Vi er meget glade for at bygge videre på samarbejdet – ovenikøbet på et tidspunkt, hvor turneringen bliver mere spændende end nogensinde før. Med den nye struktur bliver KanalSport Divisionen et drama allerede halvvejs igennem sæsonen, når slutspilspladserne skal fordeles og igen i løbet af foråret, hvor de allerbedste klubber kæmper om de eftertragtede oprykningspladser, udtaler Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen.

– KanalSport Divisionen er et naturligt skridt for os. Via vore medie-platforme LigaBold.dk og KanalSport.dk er vi allerede dem, der dækker den tredjebedste række bedst –ligesom vores betting selskab Bet25.dk har flest odds og live-odds fra KanalSport Divisionen. Med navnesponsoratet vil vi skrue endnu mere op for dækningen af KanalSport Divisionen med mindst to livetransmissioner om ugen. De kan ses gratis på Kanalsport.dk, hvor man også har mulighed for at livebette på alle kampene, lyder det fra Holger Kristiansen, direktør hos KanalSport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

--- Default template here