25. juli 2024

Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

n 19-årig mand blev mandag aften kvæstet, da en gruppe personer overfaldt ham i boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk. Samtidig var der meldinger om skyderi i området.
Politiet har før været i Ladegårdsparken efter skyderi. Billedet her er fra den 14. september i år. Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.

En 19-årig mand blev mandag aften kvæstet, da en gruppe personer overfaldt ham i boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk. Samtidig var der meldinger om skyderi i området.

Kl. 23.31 fik politiet via alarm 112 flere opkald fra borgere om, at der i området ved Ladegårdsparken var hørt flere skudafgivelser.

Politi og ambulance blev sendt til området, hvor man fik kontakt til en lettere kvæstet, 19-årig mand fra Holbæk. Han oplyste, at han sammen med en kammerat havde gået på en sti mellem boligblokkene, da de blev overfaldet af en gruppe på 10-12 personer. Enkelte fra gruppen havde formentlig med skarpe redskaber angrebet den 19-årige, så han blev lettere kvæstet flere steder på kroppen. Han kunne dog flygte fra stedet sammen med kammeraten, der var uskadt.

Politiet afspærrede området, som efterfølgende blev undersøgt med bl.a. politihunde i et forsøg på at finde spor, der kunne relatere sig til både overfaldet på den 19-årige og anmeldernes oplysninger om afgivelse af skud. Ved søgningen i området fandt politiet flere patronhylstre, som nu er sikret med henblik på tekniske undersøgelser.

Politiet fandt ikke frem til nogen, som kunne være mål for skudende, ligesom man heller ikke har nogen oplysninger om, at nogen skal være blevet ramt.

Gruppen af personer, der overfaldt den 19-årige, kan kun beskrives som mørkklædte og bærende en form for maskering.

Det er ikke første gang, at der er blevet affyret skud i Ladegårdsparken. Senest skete det den 14. september i år. Det viste sig dog, at der var tale om løst krudt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.