22. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 18-årig mand er blevet sigtet for vold, overtrædelse af dyrevelfærdsloven og hærværk efter flere episoder i Nysted mandag eftermiddag.

Politiet modtog klokken 15.22 en anmeldelse om, at en mand havde smadret ruder i tre sommerhuse på Marsvinvej og Østerrevle i Nysted. Der var også væltet et havebord. På baggrund af vidneudsagn fandt politiet frem til en 18-årig mand fra lokalområdet, som blev sigtet for tre tilfælde af hærværk.

Lidt senere på eftermiddagen blev politiet igen kaldt til Nysted, hvor en 82-årig mand var blevet slået og væltet omkuld på Skansevejen. Den 82-årige blev kørt til behandling på sygehuset i Nykøbing for sine knubs. Kort efter overfaldet mødte gerningsmanden en kvinde, som havde en lille hund med, og den han trampede på. Hunden kom, ifølge politiet, dog ikke umiddelbart noget til.

Den 18-årige blev anholdt klokken 18.26 og sigtet for vold og for overtrædelse af dyrevelfærdsloven, og han blev taget med til politistationen i Næstved. Det skal nu vurderes, hvordan sagerne skal behandles, og hvad der skal ske med den 18-årige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.