19. april 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Torsdag aften klokken 20.10 kontaktede pårørende til en 17-årig ung mand fra den sydlige del af Holbæk kommune politiet og fortalte, at den 17-årige havde været frihedsberøvet siden sidst på eftermiddagen, hvor han skulle mødes med tre mænd i Tølløse.

Den 17-årige var blevet truet til at hæve nogle penge og havde nu brug for de pårørendes hjælp til at hæve flere penge til mændene, der havde holdt ham tilbage i et køretøj, hvori de kørte rundt.

Politiet iværksatte straks en efterforskning og fik senere lokaliseret køretøjet til at befinde sig i den centrale del af Roskilde by. Her kunne politiet kl. 20.50 anholde de tre mistænkte mænd i det pågældende køretøj, hvor den 17-årige også var til stede.

Den 17-årige var uden fysiske skader, og de tre mænd blev identificeret som en 22-årig mand fra Midtsjælland, en 33-årig mand fra Storkøbenhavn og en 35-årig mand fra Odsherred.

De tre anholdte forblev efter afhøring til sagen i politiets varetægt under den fortsatte efterforskning i løbet af natten og fredag morgen. De tre mænd blev efter en nærmere vurdering af sagens konkrete omstændigheder løsladt, men de er fortsat sigtet i sagen.

Politiet fortsætter efterforskningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.