26. marts 2023

Foto: Rolf Larsen.

En 16-årig dreng blev torsdag aften overfaldet ved togstationen i Holbæk.

Den 16-årige anmeldte overfaldet kort før midnat og han har til politiet forklaret, at han og en kammarat sad på en fastfoodrestaurant på Valdemar Sejrsvej i Holbæk, da de kl. ca. 19.30 blev opsøgt af to unge, som den 16-årige ikke kendte. De to unge havde på en truende måde henvendt sig primært til ham og forlangt at få nogle personlige oplysninger ud af ham.

De to unge var efterfølgende forsvundet fra fastfoodrestauranten.

Da den 16-årige og hans kammerat ca en time efter forlod fastfoodrestauranten og gik mod på stationen, mødte de på Jernbaneplads igen de to unge fra fastfoodrestauranten. Denne gang overfaldt de den 16-årige med slag mod hovedet og spark på kroppen. Samtidig blev den 16-årige truet til ikke foretage en anmeldelse af overfaldet til politiet.

Den 16-årige tog hjem efter overfaldet, som så efterfølgende blev anmeldt. Politiet har opfordret ham til at lade sig undersøge på skadestuen som dokumentation for de overfladiske skader, som han havde fået ved overfaldet.

Politiet har nu optaget rapporter om vold og trusler, som efterforskes bl.a. ved gennemsyn af den offentlige videoovervågning både i området ved fastfoodrestauranten og i området ved Holbæk togstation.

I forbindelse med efterforskningen søger politiet vidner, som har set overfaldet ved togstationen eller episoden på fastfoodrestauranten. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

De to mistænkte blev af offeret beskrevet som:

A: mand, ca. 15 år, mellemøstlig af udseende, 160-170 cm høj, spinkel af bygning, iført sort jakke og sorte joggingbukser, og

B: mand, 15-20 år, mellemøstlig af udseende, 160-170 cm høj, kraftig af bygning, iført grå jakke og sorte bukser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.