25. juli 2024

Flere gange i går måtte politiet rykke ud fordi folk vadede rundt på vejene.

Klokken 09.05 fik politiet en anmeldelse om, at en ældre mand gik rundt midt på vejen på Trekroner Allé ved Roskilde. Politiet kørte til stedet og traf en 73-årig mand, som fik et lift hjem til sin bopæl i Roskilde, da det blev vurderet, at han ikke umiddelbart kunne tage vare på sig selv i trafikken.

Gik på motorvejen
Klokken 10.15 fik politiet endnu en anmeldelse om, at en person gik uhensigtsmæssigt på vejnettet. En mand skulle nemlig gå på Holbækmotorvejen i det vestgående spor ved afkørsel 11 Roskilde SØ.

Politiet kørte med et par patruljer ud på motorvejen og fik kontakt til en 79-årig mand fra Roskilde, som blev vurderet til at være alderdomssvækket. Også han fik et lift med en patruljevogn, så han kunne blive kørt hjem til sin bopæl til fornøden omsorg og støtte.

Ville ikke hjem til plejehjemmet
Klokken 16.57 måtte politiet så assistere plejepersonale, som havde fundet en 78-årig dement og udadreagerende mand gående på Københavnsvej i Køge.

Manden ønskede ikke komme med retur til plejehjemmet i Ølby-området, men politiet fik ham dog kørt retur til fornøden omsorg og pleje.

Kvinde gik rundt på Hovedgaden
Dagens sidste anmeldelse om en “vejvandrer” indløb kl. 21.30. Denne gang gik anmeldelse om, at en formentlig spirituspåvirket kvinde gik rundt på vejen på Hovedgaden i Svinninge, hvor hun var til fare for både sig selv og andre.

Politiet kørte til stedet, men fandt hende ikke. Heller ikke efter en tur rundt i Svinninge by fandt politiet kvinden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.