4. oktober 2023

Lørdag den 19. marts åbner discountkæden KIWI sin nye butik i Kirkebjerg Bydelscenter i Brøndby og bliver dermed nabo til bl.a. Burger King og SuperBrugsen i det travle centerområde, der dagligt har ca. 33.000 forbipasserende biler.

Discountkæden KIWI udbygger igen butiksnettet i hovedstadsområdet og åbner nu sin 9. butik i København. Det sker med en ny, 1.100 m2 stor butik i Kirkebjerg Bydelscenter i Brøndby, hvor kæden rykker ind på en attraktiv placering med over 7.000 husstande inden for en radius af to kilometer.

– Med butikken i Brøndby har vi fået en butik i et rigtig attraktivt område, der er i en rivende udvikling, og vi kan endda se frem mod, at den planlagte letbane får et stop lige uden for bycenteret, når den åbner i 2020, siger Carsten Hansen, kædedirektør i KIWI og tilføjer:

– Vi fortsætter vores fokus på at etablere KIWI stærkere i de større danske byer, ikke mindst i København og byens forstæder. Bare frem mod sommerferien har vi planlagt åbninger helt centralt i København K og to butikker i Valby.

Kirkebjerg Bydelscenter ligger på hjørnet af Sdr. Ringvej og Park Allé og tilbyder med sine gode parkeringsmuligheder de ca. 33.000 bilister, der dagligt passerer forbi, en oplagt indkøbsmulighed på vejen hjem.

Brøndbys nye KIWI-butik slår dørene op for kunderne den 19. marts. Det sker på slaget 8.00, hvor butikschef Michael Pawelec og hans medarbejdere står klar til at byde kunderne velkommen i et hav af stærke åbningstilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.