62-årig anholdt – sigtes for vold mod kvinde på værtshus

En 49-årig kvinde blev fredag aften slået i ansigtet af en mand, da hun var på værtshus i Holbæk.

Episoden fandt sted kort før klokken 23 på et værtshus i Nygade. Her havde to mænd i baren haft en enerende adfærd, som den 49-årige kvinde havde påtalt. Hun blev i den forbindelse slået i ansigtet af den ene mand, hvorefter de to mænd forlod beværtningen.

Politiet kørte til værthuset, hvor de traf en 49-årig kvinde fra Holbæk, som blødte fra næsen. Hun blev i ambulance kørt til undersøgelse og behandling på sygehuset. Ifølge politiet var hun dog ikke kommet noget alvorligt til, men havde knækket en tand.

Kort efter fandt politiet frem til den mistænkte i sagen på et andet værtshus i byen. Der var tale om en 64-årig mand, som blev anholdt og sigtet for vold.

Han blev taget med til afhøring på politistationen. Der blev ikke fundet grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han blev derfor løsladt senere på natten, men er fortsat sigtet, og han vil senere høre mere i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.