Lastbil kunne ikke komme under bro

Kort efter klokken 16 i går fik Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at en udenlandsk lastbilschauffør havde forsøgt at køre under en bro på Hammersholtvej, hvilket dog ikke kunne lade sig gøre, da lastbilen var for høj.

Lastbilen holdt og spærrede vejen, hvilket skabte trafikale problemer.

Patruljer kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og der blev tilkaldt assistance til at inspicere broen for eventuelle skader. Det blev vurderet, at hændelsen ikke havde forårsaget skade på broen, og efter en halv times tid kunne lastbilschaufføren igen køre fra stedet, og der blev åbnet for den øvrige trafik igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.