Brand i lejlighed

Søndag middag rykkede brandvæsenet ud til en brand i en etageejendom på Gartnervang i Roskilde.

Ilden var opstået i et soveværelset i en lejlighed på anden sal. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det røg kraftigt og der var flammer i værelset.

Branden blev opdaget af beboerne, som slog alarm og fik reddet sig selv ud. Samtidig ankom en gæst til opgangen ved siden af. Han gik sammen med to beboere i gang med at evakuere alle øvrige beboere i opgangene tæt ved brandstedet. Tre personer blev tilset i ambulance, da de havde indåndet røg. De to blev taget med på sygehuset til tjek for røgforgiftning, men ingen kom noget alvorligt til.

Brandvæsnet fik slukket ilden før den spredte sig fra soveværelset.

Politiet oplyser, at der skete røg og sodskader i lejligheden, men kun brandskader i soveværelset.

Politiet undersøgte brandstedet, der viste tegn på, at ilden var startet omkring en lampe ved sengen. Brandårsagen skal dog undersøges nærmere af brandefterforskere, som skal forsøge at fastslå, om en elektrisk installation var årsagen til at der udbrød brand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.