Politiet tog bilen fra påvirket 35-årig

Fredag kort før middag måtte en 36-årig mand sande, at lovens lange arm havde fået fat på ham igen.

Manden blev standset, da han kom kørende på Næstvedvej i Præstø.

Det viste sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer og så havde han ikke førerret. Det var så oven i købet tredje gang, den 36-årige blev standset i bil i frakendelsestiden og dermed udløstes betingelse for, at politiet kan konfiskere bilen. Den blev derfor beslaglagt, så retten senere kan tage stilling til spørgsmålet om konfiskation.

Den 36-årige var dog på ingen måde tilfreds med politiets dispositioner og vendte sin vrede mod betjentene, som blev overdænget med skældsord. Det medførte, at den 36-årige også blev sigtet for fornærmelig tiltalte mod polititjenestemænd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.