Tog kvælertag på butiksansat

Et simpelt butikstyveri udviklede sig onsdag eftermiddag til røveri.

Politiet modtog kl. 13.53 en anmeldelse om, at en ansat i en dagligvarebutik i Ro’s Torv i Roskilde var blevet udsat for vold af en person, som mistænkes for butikstyveri, efter at manden havde lagt varer ned i sin taske.

Den ansatte konfronterede den mistænkte mand, da han havde passeret kasselinjen og dermed sidste betalingsmulighed. Men i stedet for at betale, tyede manden til vold ved bl.a. at tildele den ansatte skub og spark samt tage kvælertag. Den ansatte blev efterfølgende tilset af en læge på skadestuen.

Manden beskrives som: 
A: Mand, 35-45 år, ca. 180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: skægstubbe, Talte: Dansk, Iført: sort dunjakke, kondisko m. orange farve, Medbragte: sort skuldertaske.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra evt. vidner eller andre, som har oplysninger om manden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.