Stjal bil fra kvindelig bekendt

En 50-årig mand fra Næstved havde besøgt en kvindelig bekendt i Struer, men da han fredag aften skulle hjem igen, valgte manden at stjæle kvindens bil til hjemtransporten.

I bilen var der installeret en GPS i bilen, netop med det formål at finde den, ifald bilen blev stjålet. Derfor var det ingen sag at spore den stjålne bil til Østre Ringvej i Næstved, og mens politiets patrulje ventede på, at den blev bugseret i sikkerhed, ankom en mand, der svarede til gerningsmandens signalement. Han erkendte, at han havde stjålet bilen og også kørt i den uden kørekort. Han blev derfor sigtet for begge dele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.