26. april 2024

Billede af <a href="https://pixabay.com/da/users/PIRO4D-2707530/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4930250">PIRO4D</a> fra <a href="https://pixabay.com/da/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4930250">Pixabay</a>

Incidentstallet er for højt i Halsnæs Kommune, så derfor indfører kommunen nu forskellige tiltag i et forsøg på at få smittetallene til at falde.

Det oplyser kommunen på sin hjemmeside.

I den senete uge har der været 171 bekræftede smittetilfælde med Cornavirus. Det giver en incidents på 545.0, hvilket altså betyder, at der skal laves forskellige tiltag for at nedbringe smitten.

Myndighedernes retningslinjer siger, at der i kommuner med for højt incidentstal skal iværksættes en række tiltag på skoler, dagtilbud og i SFO. Tiltagene vil træde i kraft i begyndelsen af uge 46.

Hvilke konkrete initativer der sættes iværk fremgår ikke af kommunens meddelelse, men det oplyses, at der vil følge yderligere information via Aula i morgen, mandag d. 15. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.