Narkopåvirket kvinde havde børn med i bilen

En 48-årig kvinde fra Hvidovre havde tre børn med i bilen, da hun lørdag eftermiddag blev anholdt og sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand.

Kvinden blev standset kort før klokken 16 på Holbækvej ved Mørkøv og en narkometertest indikerede, at hun var påvirket af amfetamin under kørslen. Da politiet visiterede hende blev hun fundet i besiddelse af 0,1 gram amfetamin, så hun blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Politiet tog både den anholdte kvinde og de tre bårn, der alle var 11 år gamle, med til politistationen i Holbæk, hvor bekendte til børnene afhentede dem, inden kvinden blev bragt til sygehuset for at få udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer

Kvinden blev efterfølgende løsladt.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man har udfærdiget en socialrapport til de sociale myndigheder i Hvidovre kommune, hvis socialvagt telefonisk blev underrettet om politiets dispositioner i forhold til de tre børn.

Når blodprøven er blevet analyseret, vil den 48-årige sigtede fører høre nærmere fra politiet om sagens afgørelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.