Truede betjente med topnøgle

To unge mænd blev onsdag morgen anholdt og sigtet for trusler mod en politipatrulje.

Det skete da en politipatrulje kørte forbi en p-plads på Krænkerupvej ved Havrebjerg, hvor en bil med tilduggede ruder og med to sovende mænd holdt parkeret.

Da de to mænd blev vækket, var de ikke blot morgengnavne, men opfarende, og den ene greb en topnøgle, der lå på bagsædet af bilen og truede politibetjentene med den. Det kom, i følge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til noget håndgemæng, og betjentene måtte bruge peberspray for at få ro på stedet.

De to mænd – en 18-årig mand fra Herfølge og en 23-årig mand fra Slagelse – blev anholdt og sigtet for trusler om vold mod politiet. De blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen senere onsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.