27. april 2024
dark car vehicle vintage

Arkivfoto: Ryland zweifel / <a href="https://www.pexels.com/photo/dark-car-vehicle-vintage-6759742/" rel="nofollow">Pexels.com</a>

Fristelsen blev tilsyneladende
dark car vehicle vintage
Arkivfoto: Ryland zweifel / Pexels.com

Fristelsen blev tilsyneladende for stor for en mand og en kvinde, da de så en bil efterladt med nøglen i tændingen.

Bilen tilhørte en kvinde, som fredag formiddag hurtigt skulle ind og handle i en butik, og efterlod sin bil med nøglen i tændingen på en parkeringsplads på Vestenborg Allé i Nykøbing F. Kvindens hund blev efterladt i bilen.

Mens kvinden var inde i butikken, så en 41-årig mand og en 32-årig kvinde deres snit til at stjæle bilen.

En patruljebil i nærheden opdagede den stjålne bil, og fik den standset efter en kort biljagt. 

De to biltyve forsøgte at flygte til fods i hver sin retning, men den 41-årige mand blev løbet ind og overmandet. Mens politibetjentene var i gang med at anholde den 41-årige, kom den 32-årige kvinde gående og blev standset af patruljen og anholdt.

Kvinden rettede sin vrede verbalt mod betjentene og blev derfor sigtet for fornærmelig tale mod polititjenestemand. Desuden havde hun nogle små klumper hash i lommen, så derfor blev hun sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 41-årige blev sigtet for biltyveri, for spirituskørsel og for at opgive falsk navn og cpr-nummer da han blev anholdt. Bilen og hunden blev lykkeligt forenet med deres ejer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.