Politiet undersøger hus i terrorsag

Onsdag var politiet og specialister fra Forsvaret tilstede i et hus på Anders Larsensvej i Holbæk, som før er blevet ransaget i forbindelse med en terrorsag, hvor syv personer i øjeblikket sidder varetægtsfængslet.

Politiet holder kortene tæt ind til kroppen og vil ikke oplyse, hvad man lavede på stedet eller hvad man ledte efter. Blot bekræfter man, at man har været tilstede.

Netavisen Sjællands mand på stedet fortæller, at folk fra politiet og forsvaret både huset og haven, og at specialisterne fra forsvaret medbragte bl.a. metaldetektorer til arbejdet.

PET: Planlagde terrorangreb

Huset på Anders Larsensvej var en af to adresser i Holbæk, som tilbage i februar måned blev ransaget i forbindelse med en terrorsag, hvor i alt 13 personer efterfølgende blev varetægtsfængslet, sigtet efter Straffelovens  § 114 – også kaldet “Terrorparagraffen”. Seks af de varetægtsfængslede blev løsladt i april, mens syv personer fortsat sidder fængslet.

Politiets Efterretningstjeneste, PET, har tidligere oplyst, at man mener, at de sigtede i sagen har anskaffet sig ingredienser og komponenter til fremstilling af sprængstof samt våben eller have medvirket hertil. PET mener, at de har planlagt et eller flere terrorangreb.


Video: Rolf Larsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.