Mand sigtet for at stjæle overvågningskameraer

Overvågningskameraer bliver ofte sat op, fordi man ønsker at afskrække tyve – eller, hvis uheldet er ude, at have dokumentation for hvad der er sket. Det er bare svært, når tyven stjæler overvågningskameraerne.

Mandag morgen kørte politiet ud til en adresse lidt uden for Karise, fordi man havde mistanke om, at den 34-årige mand, der boede på stedet, havde kendskab til to kameraer, der var blevet stjålet i løbet af natten til mandag fra en haveaffaldsplads i Karise.

Den 34-årige var hjemme, og det var de to stjålne kameraer også. Der blev også fundet flere kameraer og andre effekter på stedet, og politiet skal nu undersøge, om der er tale om tyvekoster.

På adressen stod der også en påhængsvogn, som var meldt stjålet i sommer i Køge, og der blev også fundet to mindre poser med amfetamin og en klump hash.

Den 34-årige blev sigtet for tyveri og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved, inden han blev løsladt igen ud på eftermiddagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.