Mand skudt af politiet

En 42-årig mand blev i nat skudt af politiet under en anholdelse på Lundby Station.

Politiet blev kl. 01.35 kaldt ud til  en sag i regionaltoget på Lundby Station, hvor en passager havde optrådt truende med en kniv over for togpersonale og andre passagerer.

Under den efterfølgende anholdelse udviklede situationen sig, og herunder afgav politiet skud, som ramte manden med kniven.

Den 42-årige er efterfølgende overført til et hospital, og politiet har pt. ikke oplysninger om den ramte persons tilstand.

Politiet har hele natten og morgenen igennem været på stedet og politiets arbejde medførte, at DSB måtte indsætte togbusser i stedet.

Sagen undersøges af Politiklagemyndighed

Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) har indledt en undersøgelse af episoden, som den skal efter retsplejelovens § 1020 a, stk. 2, der siger, at Politiklagemyndigheden indleder efterforskning, når en person er afgået ved døden eller er kommet alvorligt til skade som følge af politiets indgriben, eller mens den pågældende var i politiets varetægt.

Når Politiklagemyndighedens undersøgelse er afsluttet, vil Politiklagemyndigheden udarbejde en redegørelse om sagen til Statsadvokaten i København.

Da sagen er overgået til Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP), har politiet ikke yderligere kommentarer. 


Video: Presse-fotos.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.