Fire mænd anholdt for skuddrab

Det var her ved Meny, at to mænd blev dræbt og en såret af skud i november 2020. Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.

Tidligt tirdsag morgen har politiet anholdt fire mænd som mistænkte i en skudsag fra Kalundborg i november, hvor to mænd blev dræbt og en mand alvorligt såret.

Anholdelserne skete i Storkøbenhavn og Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man fik assistance fra flere politikredse under anholdelsesaktionen.

De fire anholdte er alle i 20´erne.

I forbindelse med anholdelserne foretager politiet ransagninger på flere adresser og lokaliteter i hovedstadsområdet.

Skudt på p-plads ved supermarked

Skudepisoden skete kort efter klokken 18 tirsdag den 17. november sidste år på parkeringspladsen ved supermarkedet Meny på Nørre Allé i Kalundborg.

Sagen er siden blevet intensivt efterforsket, hvilket førte politiet på sporet af de fire mistænkte, som i dag blev anholdt.

-Vi har udført et meget omfattende efterforskningsarbejde, der nu har givet os grundlag for at skride til anholdelse. To mænd blev dræbt og en alvorligt såret ved det særdeles voldsomme angreb. Det er helt uacceptabelt, og vi er derfor tilfredse med, at vi er nået hertil i efterforskningen, siger efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Jacob Olsen.

De fire anholdte vil alle senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling. Anklageren vil begære dørlukning i sagen.

:NB:

Læs også: En dræbt og to såret af skud og Skud i Kalundborg: Såret mand afgået ved døden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.