Maria-sagen: Nordsjællands Politi beder om hjælp

Maria From Jakobsen. (Politifoto)

Nordsjællands Politi frygter, at den savnede kvinde Maria From Jakbsen fra Frederikssund er blevet dræbt. Nu søger politiet vidner i sagen.

Maria From Jakobsen blev i slutnignen af oktober efterlyst af politiet efter hun var meldt savnet, men sagen tog en ny drejning i weekenden.

-Vi har for nylig fået nogle indikationer på, at der kan være begået en alvorlig forbrydelse mod Maria From Jakobsen, siger vicepolitiinspektør Lau Lauritzen, Nordsjællands Politi.

De ny oplyser førte til, at en 44-årig mand blev anholdt søndag, mistænkt for at have dræbt Maria From Jakobsen. Dagen efter blev han varetægtsfængslet i 14 dage, sigtet for drab.

Beder borgerne om hjælp
Politiet efterforsker fortsat sagen og i den forbindelse, hører man gerne fra borgere, som har oplysninger, der kan være med til at klarlægge, hvad der er sket i dagene op til og umiddelbart efter, at Maria From Jakobsen blev meldt savnet.

-Vi vil meget gerne høre fra borgere, som i perioden fra den 25. oktober til den 4. november har set en hvid Chevrolet Spark eller en grå Suzuki Baleo og eventuelle personer i eller omkring bilerne på Rødkildevej og Frederikssundsvej i København, ved et sommerhus på Vesterled i Nykøbing Sjælland eller ved en genbrugsplads et sted på Sjælland. Den grå Suzuki har anhængertræk og kan muligvis have haft en trailer med sig, siger Lau Lauritzen.

Politeit søger oplysninge ri forbindelse med en hvid Chevrolet Spark. (Foto: Nordsjællands Politi.)

Lau Lauritzen betegner sagen som ganske speciel, idet den er begyndt som en sag om en savnet person og nu har udviklet sig til en efterforskning af et muligt drab.

-Det er naturligvis en sag, som vi behandler med meget stor alvor, og jeg håber, at de borgere, som har oplysninger, der kan hjælpe os videre i efterforskningen, vil kontakte os, siger Lau Lauritzen.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Sagen kort
Maria From Jakobsen blev meldt savnet den 27. oktober, hvor det blev oplyst, at hun dagen forinden havde forladt sit hjem på Nialsvej i Frederikssund i stærkt nedtrykt tilstand. Signalementet lød på, at hun er 177 cm høj, almindelig af bygning med skulderlangt lyst hår og var iført sort halvlang dunjakke mørke bukser samt sorte ”Ilse Jacobsen”-gummistøvler.

Maria From Jakobsen.
Foto: Nordsjællands Politi.

De to biler, som Nordsjællands Politi interesserer sig for, er en hvid Chevrolet Spark med registreringsnummer AK 82 345 og en grå Suzuki Baleo. Den grå Suzuki Baleo har påmonteret et anhængertræk og har muligvis kørt med en trailer.

Både Maria From Jakobsens bopæl på Nialsvej i Frederikssund og et sommerhus på Vesterled i Nykøbing Sjælland bliver som led i efterforskningen undersøgt af politiets teknikere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.