5-årig pige dræbt i færdselsuheld – bilisten flygtede fra stedet

En 5-årig pige blev dræbt, da hun og moren blev ramt af en bil onsdag eftermiddag på På Peter Bangsvej ud for nr. 252.

Bilisten flygtede fterfølgende fra stedet.

Københavns Politi havde hurtigt en formodning om, hvem bilisten og opfordrede ham via sociale medier og pressen til at melde sig selv. Samtidig iværksatte man en større menneskejagt på ham i hovedstadsområdet.

Tirsdag aften valgte politiet så, at efterlyse den mand, som menes at have ført bilen, Helmi Mosse Hameed med billede. Politiet opfordrer til, at man kontakter nærmeste politi på telefon 114, hvis man ser ham eller har viden om, hvor han opholder sig. Ifølge politiet skal man undlade selv at tage kontakt til ham.

Den efterlyste Helmi Mosse Hameed. (Politifoto).


Video: Presse-fotos.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.